GEFI bvba logo
GEFI bvba

Welkom bij Gefi

Betrouwbaar in elektriciteit, verlichting, domotica en meer

Onze werkwijze

Bij Gefi staat klantentevredenheid altijd op de eerste plaats. Wij staan dan ook bekend omwille van onze behulpzame ingesteldheid. Voor een extra verzoek of advies maken we graag tijd, zodat onze klanten zich altijd comfortabel voelen bij hun beslissingen.

Onze expertise en ervaring garandeert u niet enkel dat u kwalitatief werk krijgt. Hierdoor weet u ook dat wij steeds de beste materialen weten uit te kiezen voor een duurzame installatie van elektriciteit, verlichting, domotica en andere systemen, waar u zorgeloos van kan genieten.

Ons team

Zaakvoerder Jelle De Prins is de zoon van een algemeen bouwaannemer. Opgegroeid in de bouwsector, koos Jelle om zich te specialiseren in het vak elektriciteit. Door zijn opleidingen in elektriciteit-, stuur- en bewakingstechnieken beheerst hij het vak tot in de puntjes.

In 2012, intussen al zeven jaar werkzaam met elektriciteit en verlichting, zette hij de stap om als zelfstandige de bvba Gefi op te richten. 

Gefi heeft geen vaste werknemers in dienst. Wél werken we voor totaalconcepten samen met ervaren zelfstandige partners. Voor grootschalige projecten werken we soms samen met collega-elektriciens. Zo leveren we vakmanschap dat garant staat voor kwaliteit in de wijde omgeving rond Mechelen en Lier.

Onderhoud

Gefi biedt ook de mogelijkheid om een voordelige onderhoudsovereenkomst aan te gaan. Wij hebben formules voor particulieren en bedrijven die u een belangrijke besparing kunnen opleveren indien u vaak de diensten van een elektricien nodig hebt.

Een technicus komt met afgesproken tussenpozen langs om defecten op te sporen, lampen te vervangen, elektrische problemen op te lossen, enz. Bij elke storing zijn wij snel ter plaatse en bent u snel geholpen.

Gefi-elektriciteitswerken

Contacteer Gefi voor inlichtingen of een gratis offerte. Wij maken graag tijd voor u.